JoM KiTa FoLLo-FoLLo ehe...

Sabtu, Januari 31, 2009

MEDAN....

semalm balik bangi...mama dh bising xbayo lagi duit nk ke medan indon...tuk tukar duit indon..huhu3...ekceli ermmmmm aku bru 1st g indon ni...xpandai guna duit indon pun..cam pelik2 jek aku tgk..aku tuka duit indon rm 500 jek..xpasti nk beli apa kt sana sebenarnya..tp tu laa ramai kawan2 aku ckp tuka 500 bawak balik 300...so 200 jek guna kt sana..ye ke?..entah la...aku harap aku selamat kt sana..lg pun p medan ni saje nk tenangkan pkran yg tgh serabut ni...apa pun aku akn update blog pas g medan nanti..huhuhu...

sok nk g melaka plak..kawan aku sanding...xsangka dak sengal ni dh kawin rupanya..pe pun tahniah laa kt rizal dan ayu. aku gerak ke melaka ngan siti dan hafiz 1 family..pastu nk g ronda2 melaka..lama gk x g sana..hope xramai org...

sib baik cuti hari wilayah..so kl sure ramai org..sejk akhir2 ni k.put lain macam jek..pesal ek? bos pun sama..tp xpek laa kadang2 mood org2 yg dh berumur ni lain macam skit..xfaham laa..nk badmood aku gak yg kena..cam aku yg buat salah..xpek2..asalkan diorang xkaco idup aku.

k medan...tunggu kedatangan ku disana huhuhu

1 ulasan:

aiichan berkata...

yuhuu.

slamat datang ke medan, keke ^^