JoM KiTa FoLLo-FoLLo ehe...

Selasa, Julai 28, 2009

RINDU NK MELAYAN CITER KOREA

salam...

entah nape sejak akhir leka beno melayan lagu2 korea...lagu2 jiwang...huhuhu..biasalahh hati sedang porak peranda..bz ngan audit dalaman MQF sarjana patologi..ermmmmmm skrg ni tgh mega sale..huhuhu...tp kalau leh xmau laa boros..sebab bulan ni byk gak nk pakai duit ... pe pun..aku nak cari DVD citer korea yg terbaru..apa ek??..pk pk pk pk...k laa..saje nk luahkan uhuuu..

Isnin, Julai 20, 2009

MEMBOSANKAN SUNGGUH

salam...
ehehehehe...sebenarnya..aku kebosanan...sejak ni..dak kecik tu asik bawak balik novel..tu pun mmg aku yg nak kekeke..pe pun tq dak kecik yg bernama et..menjadi pujaan kepada dak hensem sorang tu ermmmmmmmmm...senyap sunyi plak dia skrg ni...mana p??..pe pun sambung balik baca novel ni adiosss

Isnin, Julai 13, 2009

TAHNIAH BOS....

salam..

pagi2 bos masuk opis ngan muka yg berseri2 kekeke..yelah org baru dapat darjah kebesaran dari pulau pinang...hehehe..apa pun tahniah prof hayati...pas ni leh laa open table..hehehhe

sedetik bersama PROFESOR DR. HAYATI ABD RAHMAN...



Ahad, Julai 12, 2009

SEHARIAN YG TAK DIJANGKA

salam..

ceh cam saspen jek tajuknya kekekek, xlah aku nk citer pasal semalam...bosan seh duk umah..hari sabtu plak g keje..wat ot..wat duit hehehe..ok sambung semalam..dalam kul 8.30 bangun..kononnya nk g tasik wat arobek..tpkan hujan..dan +++ sejuknya..tu laa terlajak 8.30..bangun2 jek lepak dulubaru laa g basuh muka,gosok gigi..lepak balik dlm bilik, konon nk sambung baca novel..sekali cik fida masuk..ngan tuala melilit leher..kekeke..borak2 ngan dia..lama gak la..pehtu kami kedapur sebab bau k.suri masa jemput2..nyum2 sedapp...kebetulan plak nasi semalam ada..dan lauk pun banyak lagi so sambung mkn nasi plak kekeke..kebetulan yg tinggal semalam kt umah aku, k.suri, fida, fasha dan normi.

selesai makan lepak tgk tv..ntah citer apa pun aku xtahu...sedar2 dah kul 12 kut rasanya..nak mandi..terdetik plak nk jalan2 laa..aku rasa boring beno..si yuza dan adiknya balik umah diorang kul 12.15 am tau..huhuhu...giler lewat..aku ke bilik fid..tanya fid nak kuar x?..dia tanya g mana?..aku ckp mana2 laa jj ke apa ke kan...tetiba terlintas nk tgk citer jangan pandang belakang congkak..so cepat2 siap dan terus ke mines...dlm kul 1 jugak laa kuar umah...

sampai mines..erkkkkkks..giler jam..apasal plak byk kete ni..last2 parking bangunan sebelah..dh baik parking,.,.terkedik2 laa aku berdua ngan fid..kami trus ke kaunter tiket..xdek org bagus ni...tanya laa kat cik kt kaunter tu..

cik kaunter: ye nk tgk citer apa?
cik fid : jangan pandang belakang congkak ada x?

cik kaunter : laa citer tu dh habis tayangan laa..

cik aku ehe: ceh..dh habis? (kekekeek aku nk ketawa kuat dh time ni ) control...

cik kaunter : citer lain?..

cik fid: citer apa ek?

cik kaunter : ice age ada, mati suri la tu kt belakang tu (sambil menunjukkan poster beso kt belakang kami.

cik kami bedua: huiii ....

cik fid : camner kt kak diana.

cik aku: ice age laaa..

cik kaunter: ok dua org ye..

cik kami: tgk tempat dulu la..

cek punya cek..dpt bahagian tepi depan sikit..boleh laa sebelum tu tgk gak tempat tranformers..lg penuh..

cik fid : ok laa boleh laa

cik aku: ok gak tu..aku xbawak spek..duk depan nampak skit kekeke

dan tanyangannya 2.20 pm tgk jam 1.45 pm..ermm jalan2 laa kami berdua..

selesai membeli tiket
sambil menanti tanyangan aku tgk2 beg..beli aiskrim mcd..hehehe..konon2 nak tgk beg cam comel2 skit nk bawak g majlis2 kenduri kawin..walaupun kecik tp harga leh tahan wei...sambil2 tu aku cari cd game pc..tp xjumpa plak tempatnya..mana tah diorang ni pindah kekeke..

pehtu tgk jam dah 2.10..ermmlepak kt tempt wayang laa..sambil2 tu borak lagi...cam2 topik..last2 tiba masanya


citer dia mmg aku bagi 5 bintang..best giler..kelakar tul..banyak adegan yg aku mmg ketawa habis..

habis jek wayang..aku kabo kt fid kita g jusco laa..lama xmakan roti la boheme..so fid dh setuju kami ke parking dn terus menuju ke jusco taman maluri..hehee..sib baik jalan xjam dan parking pun senang..msa nk parking jumpa plak dak2 umah yg lain..tp diorang dh nak balik..kami plak baru sampai hehehe...

kami terus menuju ke kedai roti dulu hehhee..aku beli roti tuna 2..dan selebihnya aku xtahu nama..main belasah jek..tp sebelum cari dulu tempat makan tp xjumpa..last masa nk bayo roti nampak tempat kosong..suh fid cop sebelum org amik hehehe..lapo tu...pehtu kami makan..aku order nasi goreng paprik dan fid nasi goreng cendawan..sedap plak rasanya..hehehe..


selesai makan..aku dan fid round dulu tgk2 baju, kasut, dan kasut sukan tuk fid hehehe..sebelum menuju tempat kesukaan kami berdua ..ehehe ke MPH..bahagian novel laa kan..tp xbeli pun just usha2 jek..kaadng2 pening nak beli yg mana tau..sebab semuanya best2 belaka...pe yg penting norhayati berahim dh kuarkan novel terbaru..nak beli kena tunggu dulu laa ...ermmmmm sedihnya...pas tu kami amik keputusan balik umah..



dlm kul 6 jugak sampai umah..apa pun hari ahadku tidak membosankan..tq fid teman akak jalan2..eheeee

Ahad, Julai 05, 2009

NAPE XDEK RASA BERSALAH???

salam....

nak marah kang aku gk yg kena balik..yelah diorang tu keje beso2..habis nak buli plak ke yg keje xseberapa ni? entah ek..adakah sebab aku dalam keadaan aku yg sedang bulan mengambang???? aku cepat beno naik angin...mmg aku bengang...cuba laa cakap bebaik xleh ke?..susah sangat ke?? !!!! aku rasa senang jek..bukan susah pun nk cakap bebaik kan?. org cakap bebaik sedap skit laa nak ikut kata pun

pe pun aku xsuka ngan dia ni...meluat tul ...nape dia xpencen awal2...p sambung wat menda eeeeeee...aku nk tuko jabatan laaa ...cepat laa 10 tahun ...