JoM KiTa FoLLo-FoLLo ehe...

Khamis, Oktober 29, 2009

OOOHHH MY LALING

salam..

baru2 ni kereta aku asyik meragam..kadang2 tension gak kete asyik wt hal..tp tu laa kete lama ... nk wt camno..nak beli lain? ermmmmmmmmmm kekekeke..pk laa dulu ek..pe pun aku sayang kete aky tu..banyak berjasa ooo..kete sebelum ni pun camtu gak..baru2 ni kete aku bunyi tetiba alarm dia memekak time magrib..padahal aku xguna pun malam tu...yelah tetiba bunyi cuak gak kan...walaupun ku tahu kete tu xdipandang pun ...tp harta gak tu kan...

kelam kabut gak cari kunci ..sib baik xlama..pehtu time aku solat bunyi lagi..sib baik aku dh ckp kt et dulu..so lega laa kejap..aku kunci jek pintu kete dia bunyi lagi adehhhhhhhhh...pening..si et cal member dia..aku call bapak aku ... last2 si fid call member dia yg kete proton..dia yg ajo..so alhamdulilah kete aku senyap cam biasa..huuuuuuu...poning dibuatnya..aku rasa kete ni cam majuk kut aku kata nk beli baru kekekeke..tu yg asyik wat hallllllllllllllll jek..sib baik roadtax mati..saja aku lambatkan hidupnya..maleh nak g hidupkan..pe pun aku sayang my laling tu..

ni laa my laling..aku sayang dia...walaupun kete lama eheeee

1 ulasan:

RiZaL berkata...

WGW vs. What The Hell