JoM KiTa FoLLo-FoLLo ehe...

Ahad, Januari 17, 2010

HEH

salam...

peh lama sungguh xupdate blog..aku bukan maleh..tp xdek crita yg terbaru laa..tp xpek..pas ni aku akan rajin2 kan update blog..tp kena relax sebenarnya nak taip jurnal ni..kena ada mood pe pun aku kena tunggu masa yg sesuai tu aku update blog aku ni...tunggguuuuuuuuuu

6 ulasan:

RiZaL berkata...

ape heh2!!!malas nk update blog!!pemalas..layankn FB je.tido kuat..et ckp ka kuat tido ef??balik keje ptg,tido...update la blog..kwn2 nk tau cite...ape daa...auwwwww nyah,mak windu nyah WTH!!!

ssy berkata...

kak diana...kite x ckp pn kak diana kuat tido...ni sume rekaan semata2 dari gigi besi.

NaNa berkata...

huh...camno tau ni?..auuww i malu nyah..byk laa ko punya tdo..eh ko xtau eh, et tu walaupun dia lmbt balik..dia masuk2 jek terus tido tau..dgn beg2 dia gak...xke teruk dr aku, pe nk jadi anak dara sorang tu, aku xnak pch rahsia..kadang2 ngan kasut2 skali dia bwk tdo2, sampai kuar semua ayk yg gitu..ala yg gitu2 eheee

RiZaL berkata...

Et si minah air liur basi???!!!!!gua dh tau pun..dulu mak dia time peknen dia dh email mak gua,bgtau yg anak dia et ni slalu terseper lidah..tu yg kuor air liur basi.ya Allah,tido skali dgn beg,kasut..ape nk jadik dgn anak2 belia zaman skang nie!!!!

RiZaL berkata...

nana..ka mmg nana,bkn org lain,bkn nana era,bkn nanan nurgayah

nana..ka sorg yg periang,ketawa smpai nanges,kuat mrayap..nana malas basuh kete tp nk pkai kete sgt...dlm kete ada spider..

nana...bila nk ajak aku tido umah sewa br ka???weekend aku slalu joging kt permaisuri..balik aku singgah minum air kt umah ka k...

NaNa berkata...

huh...mengong tul dia ni..oit banje aku makan weii